Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Computer hardware

 

Wij leveren alle hardware voor uw computer, van computer muis tot complete systemen.
Service artikelen zoals kabels, toetsenborden, muizen enz. hebben wij bijna altijd op voorraad. Zoekt u iets anders, neem dan contact met ons op, want meestal kunnen wij het binnen 24 uur leveren.

Dienstverlening op locatie

 

Netwerk of computer problemen? wij komen zonder voorrijkosten op voorne-putten bij u op locatie. Dus geen gesleep met computers naar de winkel... Ook als u nog geen klant bent en elders uw computer heeft gekocht bent u bij ons van harte welkom.

Netwerk services

 

Wij komen bij u op locatie voor uw netwerk om advies te geven.
Of het nu gaat om een aanleg van een nieuw netwerk, slecht werkende wifi of het verhelpen van problemen.
Wat wij alleen niet doen is het boren van gaten, dit zult u zelf moeten doen.
Daarnaast leveren wij ook cloud oplossingen op maat.

Data veiligheid

 

Of het nu om uw foto's gaat of belangrijke documenten uw data wilt u veilig behouden.
Of het nu particulier of zakelijk is wij zorgen voor een oplossing die bij uw situatie past. De data op uw server of uw computer moet veilig zijn, zodat uw data niet gegijzeld word door criminelen.

Hulp op afstand

Met Anydesk

Download AnyDesk

Maandag t/m vrijdag van  09.00 - 17.30uur 

Bel ons:  0181-841078 

Wat willen wij

 

Wij willen nu en in de toekomst oplossingen realiseren die erop gericht zijn onze klanten te helpen aan nieuwe eisen te voldoen en hun ambities te realiseren. Wij willen groot genoeg zijn om kwaliteit en continuïteit te bieden en klein genoeg om flexibel, persoonlijk en betrokken te blijven.

Voor wie werken wij

 

Wij werken voor particulieren, instellingen en bedrijven.

Pcdok-Zuidland is een computerhulp bedrijf gespecialiseerd in het verlenen van ICT diensten. Wij zijn van mening dat u als particulier of als ondernemer recht heeft om optimaal gebruik te kunnen maken van uw computer(s). Zonder dat daar hoge kosten aan verbonden zijn.

Waarin onderscheiden wij ons

 

Ons bedrijf heeft ruim 18 jaar ervaring in de particuliere en dienstverlenende sector als automatiseerder en wij kennen onze klanten.
Wij onderscheiden ons van de andere ICT partijen, omdat wij onze klanten niet als nummer behandelen. Het slechte imago die grotere ICT bedrijven opbouwen moet doorbroken worden. Het doel is om de klanten persoonlijker en vriendelijker te behandelen waarbij de kwaliteit van de diensten en het tevredenheidsgevoel voorop staat.

Wat is ons doel

 

Het doel is om de klanten persoonlijker en vriendelijker te behandelen, waarbij de kwaliteit van de dienst en het tevredenheidsgevoel voorop staat.