Bel ons 0181-841078 | ma-vr  09.00 - 17.30 uur | za: Op afspraak

Bel ons  0181-841078 | ma-vr  09.00 - 17.30 uur | za: Op afspraak

Over Pcdok-Zuidland

 

Wij hebben ruim 18 jaar ervaring in de ICT branche. Gespecialiseerd in ICT hulpverlening bieden wij hulp aan op maat. Wij leveren advies, professionele computer hulp, verkoop en reparaties. 

Waarom kiest u ons?

Wat doen wij?

Wij werken voor particulieren, instellingen en bedrijven die hoge eisen stellen aan veiligheid, productiviteit en flexibiliteit. Pcdok-Zuidland is een computerhulp bedrijf gespecialiseerd in het verlenen van ICT diensten. Wij zijn van mening dat u als particulier of als ondernemer recht heeft dat u optimaal gebruik moet kunnen maken van uw computer(s). Zonder dat daar hoge kosten aan verbonden zijn.

Wat maakt Pcdok-Zuidland anders

 

Wij onderscheiden ons van de andere ICT partijen, omdat wij onze klanten niet als nummer behandelen. Het slechte imago die grotere ICT bedrijven opbouwen moet doorbroken worden. Het doel is om de klanten persoonlijker en vriendelijker te behandelen waarbij de kwaliteit van de dienst en het tevredenheidsgevoel voorop staat. Innovatieve oplossingen samen met persoonlijk advies en samengestelde behoeftes voor iedere klant.

Kwaliteit betrouwbaar

Pcdok-Zuidland geeft particulier en bedrijf de garantie van uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid.


Een gezicht bij onze service

TJ

TOM JANSE

 

Ik ben begonnen met Pcdok-Zuidland op 1 maart 2007 als eenmans-bedrijf. Met al meer dan 16 jaar ruime kennis en ervaring in de ICT ondersteunings branche. Waar ik mij bezig hield met het aanbieden van professionele computer hulp, verkoop en reparatie's. Doordat er telkens meer bedrijven beroep op mij begonnen te doen met specialistisch werk, is mijn zoon Rowan per 1 januari 2018 als mede eigenaar toegevoegd en zijn wij vanaf heden een VOF.

Sinds 1 maart 2024 is Rowan uit het bedrijf gestapt en is voor een ICT bedrijf gaan werken, waar hij meer ruimte heeft om door te groeien en meer opleidingen kan volgen in netwerken.

Helaas heeft dit gevolgen voor Pcdok-Zuidland.

Vanaf 1 maart ga ik dus weer verder als eenmans-bedrijf en kan ik helaas nieuwe bedrijven niet meer aannemen als klant. Uiteraard blijf ik mijn uiterste best doen om mijn bestaande klanten van dienst te zijn.

ROWAN JANSE

 

ICT-Beheerder bij Pcdok-Zuidland sinds 2018

Sinds kort begonnen bij Avantage IT en doet enkel nog ondersteuning voor bestaande bedrijven.