Bel ons 0181-841078 | ma-vr  09.00 - 17.30 uur | za: Op afspraak

Bel ons  0181-841078 | ma-vr  09.00 - 17.30 uur | za: Op afspraak

Civiele werkzaamheden zijn gestart!

Een nieuwe mijlpaal in de aanleg van glasvezel in het buitengebied van Voorne-Putten: de civiele werkzaamheden voor de aanleg van het glasvezelnetwerk zijn gestart!

 

Nadat ES Fiber in maart is begonnen met het schouwen van de woningen, zijn vorige week ook de eerste boringen verricht voor de aanleg van het glasvezelnetwerk in het buitengebied van Voorne-Putten. De civiele werkzaamheden vinden plaats in Heenvliet. Achtereenvolgens worden de graafwerkzaamheden voortgezet in Oudenhoorn, Simonshaven, Vrouwenpolder, Hellevoetsluis, Oost Voorne en Rockanje. Vanaf oktober worden de eerste woningen aangesloten op het glasvezelnetwerk.

 

De graafwerkzaamheden
Voordat de graafwerkzaamheden in jouw buurt of straat starten, ontvang je van ons een brief. ES Fiber legt allereerst de kabels naar de woningen aan. Daarna worden de kabels door de straat getrokken. Het is niet nodig dat je voor deze werkzaamheden thuis blijft. ES Fiber belt altijd bij jou aan of laat een kaartje in de brievenbus achter om te laten weten dat er in de tuin gewerkt is. Ze zorgen er ook voor dat jouw woning bereikbaar blijft.


laatst geplaatste nieuwsbericht