Bel ons 0181-841078 | ma-vr  09.00 - 17.30 uur | za: Op afspraak

Bel ons  0181-841078 | ma-vr  09.00 - 17.30 uur | za: Op afspraak

Eerste tussenstand aanmeldingen Voorne-Putten 12%

De eerste maand van de glasvezelcampagne op Voorne-Putten is voorbij en daarom is het tijd voor een eerste tussenstand. Op dit moment heeft 12% van de bewoners een abonnement afgesloten! Een mooi begin, maar we zijn er natuurlijk nog niet! De verwachting is dat het aantal aanmeldingen blijft stijgen. De inwoners willen zich eerst oriënteren met betrekking tot het aanbod van de dienstaanbieders. Het percentage aanmeldingen wordt vanaf nu wekelijks geüpdatet op onze website.

We horen veel positieve geluiden en merken het enthousiasme. Inwoners zijn ermee bezig en oriënteren zich. Gedurdende dit proces ontstaan er vragen. Dit zijn voornamelijk vragen over de dienstaanbieders en pakketten maar ook over de vastrechtvergoeding en hoe dit precies werkt. Pcdok-Zuidland beantwoord deze vraag graag voor u. Ook kunt u een persoonlijke afspraak voor advies aan huis inplannen.

 

Een mooi aantal inwoners heeft al een abonnement afgesloten en dit geeft vertrouwen, toch zijn we er nog niet. Op 20 mei 2019 moet de teller op 50% staan om met de aanleg van glasvezel in het buitengebied te kunnen starten.

 

Hulp nodig?
Woont u in het buitengebied van Voorne-Putten en wilt u graag hulp bij het kiezen van het juiste abonnement? Raadpleeg dan Pcdok-Zuidland. Wij adviseren u graag persoonlijk en kunnen helpen bij het maken van een keuze.

 

Aanmelden vóór 20 mei!
Om glasvezel te kunnen aanleggen moet 50% van de bewoners van het buitengebied een abonnement afsluiten. Heeft u nog geen abonnement afgesloten? Doe dit in ieder geval vóór 20 mei! U kunt zich bij ons voor een glasvezelabonnement aanmelden. Samen op naar de 50%!


laatst geplaatste nieuwsbericht