Bel ons 0181-841078 | ma-vr  09.00 - 17.30 uur | za: Op afspraak

Bel ons  0181-841078 | ma-vr  09.00 - 17.30 uur | za: Op afspraak

Glasvezel Buitenaf

Zoals u waarschijnlijk al gezien en/of gehoord heeft, is glasvezel buitenaf een campagne begonnen om op onze eilanden Voorne-Putten glasvezel uit te gaan leggen.
Als er genoeg animo voor is, dan word dit aan het begin van 2020 gerealiseerd.
Wij van Pcdok-Zuidland zijn benaderd door glasvezel buitenaf om te assisteren voor uitleg en werving van u als klant met zeer beperkt internet, televisie en telefonie.
Eindelijk word er eens gedacht aan de particulieren en bedrijven die bijna of geen internet hebben in de buiten gebieden op onze eilanden en dit voor zeer redelijke prijzen.
De volgende providers hebben zich hier voor aangemeld:

 

Caiway.nl

 

Voor particulieren.

Er staat iets moois te gebeuren bij u in het buitengebied, namelijk ongekende up- en downloadsnelheden. Dat kan met de modernste technologie: glasvezel. Een stabiel en betrouwbaar netwerk. Haarscherp televisiekijken met interactieve tv. Geen schotels meer op het dak of in de voortuin. En toegang tot het allersnelste internet. Dat wilt u toch ook? Bij Caiway bent u aan het juiste adres voor uw glasdiensten. Mogen wij u ook binnenkort verwelkomen?

 

Delta.nl

 

Voor particulieren en bedrijven.

Al meer dan 20 jaar bieden wij onze klanten niet alleen het beste internet. Maar ook uitstekende service. Inmiddels kiest al zeven op de tien Zeeuwen voor DELTA. Wat we daarvoor doen? Gewoon. Wat nodig is. Praktisch, nuchter en betaalbaar voor iedereen.

 

Fiber.nl

 

Voor particulieren.

Wij vinden het leuk om menselijk verstand en technologie samen te brengen en zo de toekomst leuker, eenvoudiger en interessanter te maken. De technologie die wij omarmen is glasvezel, en dat gaat de wereld wel een beetje veranderen denken wij.
Fiber Nederland is de snelst groeiende glasvezelprovider van Nederland en doen niets anders dan ons de hele dag druk maken om u de snelste glasvezel voor de beste prijs te leveren.

 

Voor bedrijven.

Helden Van Nu is er voor winkels, kantoren, scholen en gemeenten, voor adviesbureaus, zorginstellingen en bedrijfsparken. Net als jij gaan wij voor optimale kwaliteit. Wij leveren een internetverbinding waar je altijd op kunt vertrouwen, maken bellen tegen lage kosten mogelijk en zorgen voor een pinverbinding die het altijd doet. Zodat je zorgeloos kunt doen waar je goed in bent.

 

Bent u nieuwsgierig geworden? Of klik HIER als u meer info bij ons wil aanvragen

 

Er worden 4 informatieavonden georganiseerd.

 

Maandag 4 maart 19.30 – 21.30 Mamounia Palace Nieuwe Veerdam 2, 3214 LT Zuidland

Dinsdag 5 maart 19.30 – 21.30 Brestheater Reede 2A, 3232 CV Brielle

Woensdag 6 maart 19.30 – 21.30 Cutureel centrum De Man Burgemeester Letteweg 30, 3233 AG Oostvoorne

Donderdag 7 maart 19.30 – 21.30 Theater Twee Hondjes Opzoomerlaan 106, 3221 AP Hellevoetsluis

 

 

 

 

 


laatst geplaatste nieuwsbericht