Bel ons 0181-841078 | ma-vr  09.00 - 17.30 uur | za: Op afspraak

Bel ons  0181-841078 | ma-vr  09.00 - 17.30 uur | za: Op afspraak

Glasvezel in de kernen Heenvliet, Geervliet Abbenbroek en Simonshaven

U heeft vast het goede nieuws al gehoord: Ook Rozenburg en de kernen van Heenvliet, Geervliet Abbenbroek en Simonshaven komen in aanmerking voor supersnel glasvezel internet! Pcdok-Zuidland vindt het, als onafhankelijk IT-expert, erg belangrijk dat ook in uw dorpen het internet klaar is voor de toekomst. Daarom hebben wij besloten samen te gaan werken met de providers Delta en Caiway.

Nu is het aan u als inwoner om ervoor te zorgen dat het glasvezel er daadwerkelijk gaat komen. Want, als minstens 20% van de inwoners van de kernen Heenvliet, Geervliet, Abbenbroek en Simonshaven voor 16 Maart 2022 een glasvezelverbinding heeft aangevraagd, start de aanleg al Medio 2022. Voor Rozenburg is de uiterlijke aanmeldt datum 23 Maart en zal de aanleg ook Medio 2022 starten

Wat is glasvezel internet eigenlijk?

Glasvezel is de nieuwste en meest toekomstbestendige verbinding voor thuisinternet. Door middel van een flinterdunne draad van glas wordt het internet (en TV) signaal naar uw huis verzonden door snelle lichtsignaaltjes. Hierdoor kunnen, sneller dan bij traditionele technieken zoals coax (tv kabel) en adsl (telefoonlijn), flinke hoeveelheden data worden verstuurd. 

Wat wordt er beter als ik glasvezel internet neem? 

Zeker nu we heel veel thuiswerken, videobellen en online vergaderen wil je dat je een goede en stabiele internetverbinding hebt. Glasvezel biedt dat, zowel download als upload. Bij glasvezel zijn deze snelheden namelijk gelijk. Jouw upload wordt dus veel sneller ten opzichte van je huidige provider! 
De mogelijkheden van glasvezel zijn een stuk groter dan die van andere internet-technieken. Hiermee weet je dus zeker dat je niet alleen vandaag, maar ook de komende jaren voorzien bent van een toekomst-vast internetsignaal. En het mooie is: als je voor glasvezel kiest behoud je natuurlijk jouw huidige adsl- en coax aansluiting. Er is dus altijd een mogelijkheid om weer terug te stappen naar deze verbindingen. Maar je zorgt dus wél voor meer keuzemogelijkheden voor jouw huis.  

Waarom juist nu overstappen? 

Op dit moment is er een vraagbundeling gaande. Dat betekent dat u binnen deze periode een gratis glasvezelaansluiting t.w.v. € 650 krijgt als u zich bij één van de providers aanmeldt voor een jaarcontract. U gaat natuurlijk pas betalen als de glasvezel aansluiting aangelegd is en u de lijn kunt gebruiken. Daarnaast hebben de providers op dit moment superscherpe aanbiedingen:

Bij Caiway krijgt u de eerste zes maanden een flinke korting op uw Internet of Internet & TV pakket.

Bij DELTA ontvangt u een installatie tot in de nok inclusief een goed wifi netwerk op drie verdiepingen via een mesh-systeem.

Maar ook na de actieperiode betaalt u in veel gevallen een vergelijkbaar maandbedrag voor glasvezel ten opzichte van coax of ADSL.  

Meer weten? 

Overstappen is niet eng. Wij kunnen u hierin goed begeleiden en al uw vragen beantwoorden. Daarnaast kan kunnen wij u helpen een keuze te maken uit de verschillende aanbieders. Dus twijfel niet en neem contact met ons op voor een persoonlijk advies of om een afspraak te maken.

Mocht u er al uit zijn en wilt u zelf inschrijven, dan kan dit uiteraard ook.

Voor Caiway kunt u hier klikken

Voor Delta kunt u hier klikken


laatst geplaatste nieuwsbericht