Bel ons 0181-841078 | ma-vr  09.00 - 17.30 uur | za: Op afspraak

Bel ons  0181-841078 | ma-vr  09.00 - 17.30 uur | za: Op afspraak

Vijfde tussenstand aanmeldingen Voorne-Putten 29%

Met nog 12 dagen tot de aanmelddeadline zitten we momenteel op 29%. Alleen als 50% van de in aanmerking komende adressen een abonnement afsluit vóór 20 mei 2019, kunnen we daadwerkelijk glasvezel aanleggen in het buitengebied van Voorne-Putten. Een belangrijke keuze voor de leefbaarheid en toekomst van het buitengebied. Heeft u op dit moment nog genoeg aan uw huidige verbinding of twijfelt u nog? U kunt glasvezel ook voor één jaar uitproberen!

 

Een glasvezelaansluiting voor € 210,-
Probeer een jaar lang glasvezel voor €210,- + een glasvezelabonnement zonder dat u ergens aan vastzit. U kunt na een jaar uw abonnement opzeggen (hiermee vervalt ook de vastrechtvergoeding) en u behoudt de glasvezelaansluiting in uw huis. Zodra u weer een glasvezelabonnement afsluit, gaat u ook de vastrechtvergoeding weer betalen. De vastrechtvergoeding is namelijk gekoppeld aan een glasvezelabonnement.

 

Kiest u voor het goedkoopste alles in één abonnement, dan heeft u al voor € 809,40 een glasvezelaansluiting in uw woning (12 x €49,95 abonnement + 12 x €17,50,- vastrechtvergoeding = € 809,40 per jaar). Dit is voordeliger dan later instappen, dan betaalt u namelijk de werkelijke aansluitkosten van minimaal € 995,-, bovenop de kosten van het abonnement en de vastrechtvergoeding.

 

Tijdens het keuzeproces kunt u tegen een aantal zaken aanlopen. Deze “drempels” nemen wij graag voor u weg.

 

Een glasvezelabonnement is (vaak) niet duurder dan uw huidige situatie
In veel gevallen blijkt dat een abonnement via glasvezel niet veel duurder is dan wat u nu betaalt voor internet, televisie en telefonie. Wij adviseren u om de huidige kosten eens op te tellen en deze te vergelijken met de abonnementen van de glasvezelaanbieders. Heeft u hierbij hulp nodig? Neemt u dan contact op met een lokale verkoper bij u in de buurt of met de dienstaanbieders.

 

Betalen wanneer de aansluiting gereed is
U gaat pas betalen voor het abonnement van de dienstaanbieder en de vastrechtvergoeding na de aanleg en activatie van de glasvezelaansluiting (lees: levering van de diensten door de dienstaanbieder). Indien er geen glasvezel komt, vervalt uw aanmelding en daarmee ook uw betalingsverplichting.

 

Het overstappen naar een nieuwe dienstaanbieder  
De overstap lijkt misschien lastig, maar Pcdok-Zuidland helpt u graag om deze overstap voor u zo makkelijk mogelijk te maken. Als u uw overstap nu goed regelt, dan heeft u er jaren geen omkijken meer naar! Ook als u nog een lopend abonnement heeft, kunt u de overstap in gang zetten. Pcdok-Zuidland helpt u graag met uw overstap.

 

Aanmelden kan tot 20 mei!
Bent u overtuigd van de voordelen van glasvezel en heeft u uw keuze gemaakt? U bent onderdeel van de 50% wanneer u een abonnement afsluit bij een dienstaanbieder naar keuze. Volg de voortgang van het aantal aanmeldingen en het percentage op onze website. Onze ervaring is dat in de laatste dagen van de aanmeldperiode het percentage pas echt gaat stijgen. Maak tijdig uw keuze en zorg ervoor dat u verbonden blijft, ook in de toekomst! Op naar snel internet via glasvezel in het buitengebied van Voorne-Putten!


laatst geplaatste nieuwsbericht