Waarom ons?

Wat doen wij?

Wij werken voor particulieren, instellingen en bedrijven die hoge eisen stellen aan veiligheid, productiviteit en flexibiliteit. Pcdok-Zuidland is een computerhulp bedrijf gespecialiseerd in het verlenen van ICT diensten. Wij zijn van mening dat u als particulier of als ondernemer recht heeft dat u optimaal gebruik moet kunnen maken van uw computer(s). Zonder dat daar hoge kosten aan verbonden zijn.

Wat maakt Pcdok-Zuidland anders

Wij onderscheiden ons van de andere ICT partijen, omdat wij onze klanten niet als nummer behandelen. Het slechte imago die grotere ICT bedrijven opbouwen moet doorbroken worden. Het doel is om de klanten persoonlijker en vriendelijker te behandelen waarbij de kwaliteit van de dienst en het tevredenheidsgevoel voorop staat.

Kwaliteit betrouwbaar

Pcdok-Zuidland geeft particulier en bedrijf de garantie van uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid. Hiervoor zijn wij aangesloten bij het ICT-Waarborg. ICT-Waarborg geeft klanten die zaken doen met gecertificeerde bedrijven extra zekerheden, zoals geschilbehandeling, overname van aansprakelijkheid, nakoming garantieverplichtingen, vergoeding bij faillissement. U kunt er hier meer over lezen.

   
  ICT-Waarborg
   Privacy & cookie beleid
   leveringsvoorwaarden particulieren
   leveringsvoorwaarden bedrijven
   klachtenregeling
  Copyright

De Technische Mannen:

Oprichter Tom Janse

Pcdok-Zuidland is begonnen in maart 2007 als eenmans-bedrijf. Met al meer dan 16 jaar ruime kennis en ervaring in de ICT en Pc ondersteunings branche. Waar wij ons bezig houden met het aanbieden van professionele Pc-hulp, Pc-verkoop en reparatie.

Rowan Janse

In 2014 is Rowan toegevoegd aan Pcdok-Zuidland. Hij heeft een opleiding gevolgd voor server beheer en doet momenteel netwerk en server gerelateerde werkzaamheden voor Pcdok-Zuidland